Voorwaarden

Organisatie
Het congresprogramma voor het Congres Jonge Veelplegers  is ontwikkeld in samenwerking met prof.dr. Ido Weijers, em. hoogleraar Jeugdbescherming, Universiteit Utrecht en hoofddocent bij de Leergang Jeugdrecht.  Mediapartner van het congres is tijdschrift SoziO. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom in Amsterdam.
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op dinsdag 18 december 2018 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein, Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein. (www.nbccongrescentrum.nl).

Let op! De locatie is gewijzigd. Het congres gaat definitief  plaatsvinden in het NBC in Nieuwegein. Een locatie met volop gratis parkeergelegenheid en slechts 10 minuten met de tram vanaf Utrecht Centraal.

Deelname
Deelname aan dit congres bedraagt € 297,- excl. btw en is inclusief lunch, consumpties, congresmateriaal en het boek Veelplegers aanpakken. U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten. 
 
Kortingsregeling
EARLY BIRD korting: snelle beslissers ontvangen 10% korting op de deelnamekosten, deelname tarief is €267,30 excl btw. Voorwaarde is dat de aanmelding vóór 19 oktober 2018 online is ingevoerd.
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname.
Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 59,- korting.
Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.
SoziO-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname.
Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.  
 

Algemene Voorwaarden
Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.

Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 4 december 2018 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
  2. Bij annulering tussen 4 en 11 december 2018 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
  3. Bij annulering na 11 december 2018 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.

C
ontactpersonen

Programmaontwikkeling:
Prof.dr. Ido Weijers
i.weijers@uu.nl

Paul Roosenstein
Uitgeverij SWP
proosenstein@mailswp.com

Kirsten Knobbe-Posthuma
k.knobbe@logacom.nl

Organisatie:
Charlotte Koelmans, Logacom.
c.koelmans@logacom.nl

Overige informatie:
Logacom BV, www.logacom.nl
T. 020-3203364